kontakt

W razie pytań zapraszam do kontaktu poprzez email:

cukierenka.klementynki@gmail.com

Priorytetem są dla mnie zawsze komentarze na blogu i to na nie odpowiadam w pierwszej kolejności. 
Na wiadomości prywatne staram się odpisywać najszybciej jak się da.

Zachęcam również do kontaktu z agencją RTB 

11 komentarzy:

  1. Witam.
    Mam przyjemność nominować Cię do "Liebster Blog Award 2015" Resztę szczegółów znajdziesz na moim blogu http://www.naokruszku.pl/nominacja-liebster-blog-award-2015/
    Pozdrawiam, Paolineczka

    OdpowiedzUsuń
  2. dardzo mi się pani wypieki podobają

    OdpowiedzUsuń
  3. Witam czy istnieje ksiazka Pani autorstwa?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. prawie:) Książka jest w druku, będzie dostępna w lutym.

      Usuń
  4. Witam Super, Super, Super przez przypadek odnalazłam Panią w lato i pozostanę na bardzo długo [polecam stronkę wszystkim znajomym]. Pani przepisy są proste i zrozumiałe, a podane gramatury na szklankę idealne. Mam pytanie w podgrupie WYPIEKI DROŻDŻOWE WYTRAWNIE, przepis: KRUCHO-DROŻDŻOWY ZAWIJANIEC ZE SZPINAKIEM i DROŻDŻOWE ŚLIMAKI ZE SZPINAKIEM nie można odczytać przepisu ( wyświetlają się inne). Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego

    OdpowiedzUsuń
  5. Witam Super, Super, Super przez przypadek odnalazłam Panią w lato i pozostanę na bardzo długo [polecam stronkę wszystkim znajomym]. Pani przepisy są proste i zrozumiałe, a podane gramatury na szklankę idealne. Mam pytanie w podgrupie WYPIEKI DROŻDŻOWE WYTRAWNIE, przepis: KRUCHO-DROŻDŻOWY ZAWIJANIEC ZE SZPINAKIEM i DROŻDŻOWE ŚLIMAKI ZE SZPINAKIEM nie można odczytać przepisu ( jest tam zamieszczony inny przepis) Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego

    OdpowiedzUsuń
  6. potrzebuję przepis na sernik ale bez ciasta

    OdpowiedzUsuń
  7. Witam. Bardzo podobają no sie pani torty. Chciałam zapytać jakiej końcówki użyła pani do dekorowania tortu Frozen - tego pierwszego na liście tortów. Chodzi mi o numer i nazwe firmy jeśli to nie problem. Byłabym bardzo wdzięczna za podpowiedź.

    OdpowiedzUsuń